Kesäpäivän kukoistaessa Sunshower hillin syrjäseuduilla nähdään kaunis nuori nainen, nimeltään Tess O'Connor. Tyttö on kotoisin New Yorkin vilskeestä mutta kaipasi rauhaa ja muutti siksi rauhaisaan Sunshower Hilliin. Hänellä ei ollut paljon rahaa, joten oli tyydyttävä tällaiseen taloon. 

- Ihan asumisen arvoinen, Tess tuumi itsekseen. 

 

Tässä vielä infoa hänestä: 

Nimi: Tess O'Connor

Skp: Nainen

Syntynyt: New Yorkissa

Luonteenpiirteet: Lukutoukka, työnarkomaani, flirttaileva, perhekeskeinen ja karismaattinen

Lempimusiikki: Pop

Lempiruoka: Köyhät ritarit

Lempiväri: Punainen

 

Tässä taas näette Tessin asumuksen. Kaksi huonetta plus vessa, ei mikään unelmakämppä mutta kelpaa paremman puutteessa. 

 

Lähdettiinpä sitten töitä etsimään. Pian Tess löysi itsensä Houkan houkutus -kuppilan edestä. Ja häntä onnisti! Nyt ei auta sitten kun alkaa opetella ruoanlaittoa.

 

Kuppilan pihalle kertyikin porukkaa, ja Tess tutustui hyvännäköiseen poliisimieheen, nimeltään tuo oli Hank Goddard. Tuli siinä sitten kumppaniakin kysyttyä, ja neitimme koki lievän pettymyksen. Tietysti miehen piti olla varattu. 

 

Siellä tulikin vietettyä aikaa, joten oli jo pimeää kun Tess pääsi kotiin. Mitäköhn kieltä tuo taksin kyltin teksti oikein on?

 

 

Vihdoin päästiin nukkumaan. Tess uneksii puista? 

 

Aamulla Tess teki perus aamutoimet, ja harjoitteli siinä samassa hieman karismaa. Mitäköhän tämä päivä tuo tullessaan?

 

Noh, töitä. Mutta sen jälkeen Tess suunnisti puistoon ja tapasi siellä Iqbal Alvin. Puistohan on romanttinen näin pimeällä...

 

Tosiaan, romantiikkaa oli ilmassa. Iqbal ja Tess tulivat toimeen oikein hyvin, ja sääkeskustelut alkoivat kääntyä flirttailuksi. En kyllä tajua, miten Tess pystyi flirttailemaan tuollaiselle, YKK*:t ja kaikki? (*yhdistyneet kulmakarvat)

 

Mutta sitten täytyi lähteä kotiin. Miksiköhän tuo taksi on osittain sininen? Taas näitä simsfeilauksia. Mutta pienellä photoshoppauksella kylttiin sentään saatiin oikea teksti.

 

JA mukavan illan päätteeksi suihku päätti rikkoutua. 

 

No, saipahan Tess harjoittaa kätevyys- ja siivoustaitojaan. Mutta onko tuo muka kunnollinen yöpuku? Voi Tess Tess...

 

Vihdoin nukkumaan. Tess näyttää näkevän unta kirjoista. Ei ihme, hänhän on lukutoukka. 

 

Auvoisa aamu! Taino, ei nyt niinkään, sillä hana meni rikki heti aamupala-astioita pestessä. Että nämä halpikset ovat kestäviä... No, onneksi Tess oli juuri edellisenä iltana opiskellut kätevyyden alkeet, joten hanan korjaaminen oli jo vähän helpompaa. Mitäköhän tänäänkin tapahtuu?

 

Tess päätti mennä käymään laakson hienossa yökerhossa ja tapasi siellä ihan komean miehen, Jared Frion. Lisäksi he tulivat juttuun.

Olisikohan tässä ensimmäinen valloitukseni? neitokainen mietiskeli.

 

Yökerhosta lähdettyään hän päätti vielä mennä kalaan. 

 

Ja lopuksi vielä tämmöinen naamakuva. Mitäköhän ensi luvussa tapahtuu? Kenet Tess sitten lopuksi hurmaa? Siitä tietoa seuraavassa luvussa. 

 

Kuvat: Synonyymi

Tekstit: Hima