Töiden jälkeen Tess tapasi Jared Frion. Hyvin nopeasti sitä oltiinkin lähemmissä väleissä.

 

Sitten täytyi mennä suorittamaan tehtävää, jonka Tess oli saanut töistä. Mutta sitten Tess huomasikin rakastuneensa tuohon Aatos Eririkkaaseen. Mutta hänhän on ruma? Ja minä kun luulin Tessin miesmakua hieman hienostuneemmaksi...

 

No jäätiinpä sitten yöksi, ja pelehdittyäkin tuli. Voi Tess... 

 

Aamulla oli aivan pakko soittaa ja tarkistaa tilanne töissä. Tess. pääset sinne kyllä ihan kohta!

 

Mutta ensin piti kuitenkin siivot lehdet pihalta. Niitä olikin jo kertynyt melkoien rinki, ja lehtitytöltäkin oli tullu huomautus jos toinenkin...

 

Ja SITTEN työnarkomaani-Tessimme pääsi töihin. Apukokki täytyy jo olla suht hyvä työ, kun tuollaisella kimppakyydillä mennään.

 

Töiden jälkeen tavattiinkin sitten uusi tuttavuus, David, jonka varmasti jo tunnettekin. Tuli siinä sinkkuuttakin kysyttyä, ja Tessimme koki lievän pettymyksen komean rokkitähden kertoessa, että ei ollut vapaa. 

 

Kun oli töissä uurastettu vääjäämättä, Tess oli saanut kokoon niin paljon rahaa, että sai uudistettua makuuhuoneen. Kaunishan siitä tuli, vai mitä olette mieltä?

 

Täytyihän sitä maalaamistakin kokeilla, ja Tessin taidot nousivatkin aika hyvin.

 

Sitten tuli tuo Connor käymään, mutta silloin tapahtui jotain todella hämmästyttävää... Connor otti ja puraisi Tessiä käsivarresta!

JA TÄSSÄ VAIHEESSA MEILLE TULI PIENOINEN FAIL, SILLÄ yksi kuvista ei suostunut latautumaan. Mutta kuitenkin, puraisun jälkeen tapahtui jotain vielä oudompaa: Connor muuttui tuhkakasaksi, eli kuoli! Mutta minkä takia? Se on edelleen meille pelaajillekin suuri mysteeri. Ja sitten kuolema tuli taloon, ja Tessistä tuli kauhean surullinen kun Connor oli kuollut hänen nenänsä edessä.

 

Onneksi Aatos kumminkin tuli, ja Tess sai itkeä hänen olkapäätään vasten. 

 

Sitten Aatos ja Tess päättivät, että oli aika muuttaa yhteen.

-Minun mielestäni nyt on jo aika. Olemme todella läheisiä. 

Ilmeet kertovat kaiken.


JA TAAS FAIL. Seuraavassa kuvassa Tess olisi muuttunut vampyyriksi, eli saanut tietää että Connor sitten oli vampyyri joka halusi muuttaa Tessin vampyyriksi. Ja samassa kuvassa Tess meni Eririkas-yhtymän tutkimuslaitokseen ja osti antivampiriinia, ja muuttui normaaliksi ihmiseksi. Ei hän halunnut olla yöeläjä!

 

Ja vieläkin sitä Connoria surtiin. No, kuolema on kyllä aika ikävä juttu, mutta oliko Connor nyt NOIN tärkeä? Kyllä niitä miehiä sinulle riittää, Tess...

 

Tessin mielestä perhosten pyydystäminen on rentouttavaa puuhaa. Vaikka hän saikin vain koiperhosen, jonka nimesi Leslieksi.

 

Mitäköhän taitoa Tess tuossakin harjoittaa? Varmaan karismaa.

 

?????

 

Sitten oli aika mennä nukkumaan, mutta Aatos harjoittelee ensin karismaa. Miksiköhän hänellä on korkokengät jalassa...?

 

Jaahas, sydämet kertovat, että tuossa on taas pelehditty. Voi Tess... Tai no voi Tess ja Aatos...

 

Kas, Tess on jo kehittynyt maalaamisessa. Hänhän maalaa kuin jokin 7-vuotias! Samaan aikaan Aatos tutustuu johonkin naiseen, o-ou...

 

Suhde lämpenee...

 

Ja lämpenee entisestään. Voi ei, Aatos! Mitäköhän Tesskin sanoisi?!

 

Aatos palaa kotiin tyytyväisenä, samalla kun Tess on juuri oksentamassa. Ei kai vaan...?

 

Joka tapauksessa elämä jatkuu samaan malliin, ja Tess kokkailee autuaan tietämättömänä siitä mitä Aatos puuhailee hänen selkänsä takana. 

 

Mutta syyllisyys painaa miestä, ja hänen on pakko tunnustaa. Tessillä näyttää olevan vessahätä.

 

Mutta juuri silloin Tessin vatsa pompahtaa. Hän on siis raskaana!

 

-Ymmärrätkö, että minä odotan sinulle lasta ja sinä vaan petät minua selkäni takana?! Luuletko, että ihmisten tunteilla voi noin vain leikkiä?! Tess raivoaa. Aatos hämmästyy toden teolla. 

-A-anteeksi... 

-Turha yrittääkään!

 

-Ja sinä saat luvan lähteä, en kestä nähdä naamaasi joka päivä! Tess päättää häätää Aatoksen. Aatos on todella pahoillaan, mutta hänen anteeksipyyntönsä eivät vakuuta Tessiä, joten mies saa lähteä.

 

Tess ei kuitenkaan saa Aatosta, pettämistä ja vauvaa mielestään, joten päättää maalata suruunsa. 

-Ehkä minun pitäisi antaa anteeksi, vauvan vuoksi. Se tarvitsee isän, Tess tuumiskelee itsekseen.

 

Tess kutsuu Aatoksen käymään ja käy asiaa läpi hänen kanssaan.

 

Aatos lupaa, ettei enää ikinä petä Tessiä, ja nuoripari sopii riitansa, ja Tess ottaa Aatoksen takaisin luoksensa asumaan.

 

Seuraavana päivänä supistukset alkavatkin, ja Tess sekä Aatos kiiruhtavat sairaalaan. 

 

Onneksi synnytys sujuu hyvin, ja tuoreet vanhemmat pääsevät pian kotiin suloisen uuden asukkaan kanssa. Haikara soi Tessille tytön, ja nimeksi annettiin Hunter (suom. metsästäjä). Luonteenpiirteiksi pikkuinen sai hajamielisyyden ja sikeäunisuuden. Suloista!

 

Illalla tuore perhe vaipui onnellisena uneen. 

 

Vauva olikin pitkään huomion keskipisteenä. Mutta katsokaapas Aatoksen ajatuskuplaa, eikö vauva miellyttänytkään?

 

Melkoista vauvanhoitoa se arki sitten olikin, Hunter piti ottaa mukaan kaikkialle. Ja Tessin oli pakko muuttua hieman äitimäisemmäksi, ilman muuta. 

 

Kas, taas muutettiin asua. No tuo sopiikin Tessille, ainakin minun mielestäni!

 

Hupsista!

 

Ääh, taasko sitä oltiin raskaana?

 

No niimpä tietenkin, tässä Tess juuri ensimmäisen pompahduksen kokeneena.

 

Huh-huh, kun jo yhdestä vauvasta koitui näin paljon vaivaa, niin miten Tess selviäisi kahdesta? Onneksi Hunter kuitenkin kasvaisi pian taaperoksi. 

 

Tosiaan, lyhyessä ajassa tapahtui paljon asioita. Tessin vatsa pyörenee, Hunter kasvaa taaperoksi (kolmas piirre oli taiteellinen) ja Aatos kosii Tessiä! Tessin ilmeestä voitte nähdä vastauksen.

 

Ja sitten Hunter opetettiin puhumaan.

 

Sitten olikin jo aika juosta sairaalaan toiseen synnytykseen.

 

Ja näin Tess hoikentui taas. Mutta tuli kyllä sairaalasta mukanaan kaksi vauvaa! Kakkossynnytys, kaksi lasta... Ihan luonnollistahan se on. 

 

Ja tytöthän sieltä tuli. Tässä poseeraa Brittani, ystävällinen ulkoilmasim. Scarlet sai luonteenpiirteiksi yksinäisen suden ja ulkoilmasimin. 

 

Sitten tulivat häät, jotka menivät NIIN päin mäntyä. Aatos ja Tess missasivat nimittäin itse omat juhlansa!

 

Mutta hienon hääasun hän oli suunnitellut.

 

Vasta kun kaikki vieraat olivat lähteneet, Tess ja Aatos naivat toisensa. No, nuoripari oli silti TODELLA onnellinen, vaikka juhlat eivät olleetkaan onnistuneet. 

 

Ääh, keskittyisivät Tess ja Aatos nyt noihin edellisiin kolmeen lapseensa, eivätkä koko ajan hankkisi lapsia! Tällä kertaa se ei kuitenkaan tainnut olla kuin pelehtimistä häiden kunniaksi.

 

Sitten Scarlet kasvoi. Söpöhän tuosta tuli! Uusi luonteenpiirre oli virtuoosi.

 

Ja tässä ilopilleri-Brittani. Hänen kolmas luonteenpiirteensä oli huumorintajuinen.

 

Ahaa, Tess näköjään pitää pitkätukkaisista miehistä. Älä nyt vaan ala pettämään sitten Aatosta, kun Scarletkin näkee.

 

Noniin, tässä oli O'Connorien toinen luku. Toivottavasti piditte (: Ensi luvussa näette, miten Tess ja Aatos pärjäävät kolmen lapsensa kanssa. 

 

Kuvat: Synonyymi

Kuvien muokkaus: Synonyymi:

Tekstit: Hima