Aloitetaanpas toinen luku luonnollisesti seuraavasta aamusta. Sam herää toiveikkaana, onhan yksi hänen luonteenpiirteistään Onnekas.

 

Päivät kuluvat tähän tyyliin, töitä ja kotitöitä. Ja vapaapäivinä deittaillaan Davidin kanssa. 

 

Ja täytyyhän sen hanan vihdoin rikkoutua. Keittiö on tosiaan remontin tarpeessa, mutta siihen ei kyllä nyt riitä rahat kun saldolla on varmaan korkeintaan 3000 simoleonia. 

 

Eräänä vapaapäivänä päätetään kutsua David käymään. Samin ilme on kyllä näkemisen arvoinen...

 

No näin sitä tervehditään.

 

Sitten siirrytään sisälle muhinoimaan, kaikki puuhia ei sentään haluttaisi esitellä kaikille Sunshower hillin asukkaille...

 

Jaahas, ja sitten makuuhuoneeseen. Mitäköhän tämä meinaa?

 

No niimpä tietenkin...

 

Seuraavana aamuna olo ei olekkaan mitä parhain. Johtuukohan se eilisiltaisesta bailaamisesta, vai jostakin aivan muusta...?

 

Samin julkkistaso on sitten noussut kahteen tähteen, joten tyttö saa tottua huomioon kaupungilla. 

 

Edes omassa pihassa ei saa olla rauhassa!

 

Mutta hups, mitä tapahtuukaan kun David lähtee? Niimpä tietysti, vatsa pompahtaa ensimmäisen kerran, joka merkitsee sitä, että Sam odottaa pikku tulokasta. Mitäköhän David tästä sanoo?

 

Onneksi David ottaa asian hyvin. 

- Vau, olet siis raskaana! Minustahan tulee isä!

 

Lisäksi kaksikko päättää muuttaa yhteen, mutta tämä talo on liian pieni heille ja vauvalle. Niimpä he tutkailevat talovaihtoehtoja...

 

...ja päättävät muuttaa tälläiseen taloon. Vauvan huone on tietysti etusijalla, ja sijaitsee yläkerrassa.

 

Sitten eräänä iltana SITOUTUMISPELKOINEN David ottaa ja kosii Samia. No ei auta mikään, pelaaja päättää. Ainakin Sam näyttää innostuvan asiasta.

 

Joko nuo kaksi ovat tulleet hulluiksi, tai sitten... No niimpä tietysti, Samin synnytys käynnistyy. Juuri silloin, kun nämä kaksi eivät ole vielä edes vaihtaneet näitä typeriä juhlavaatteita pois, minun kun oli AIVAN pakko saada laittaa ne heille kun kihlautuvat. No jokatapauksessa, nyt täytyy päästä sairaalaan.

 

Tässä ollaankin jo matkalla sairaalaan. Isä jäi flirttailemaan itsekseen, eikö hänen pitäisi olla äidin tukena? Mutta kuitenkin tuo vatsa kyllä jo oli aika iso. 

 

Jotenkin on herttaista, kun nuo kaksi tuossa panikoivat, vaikka Sam ei ole heitä varmaan koskaan tavannutkaan. Mutta tässä näette hänet jo ovella. 

 

JJÄNNITYYYSS... Olenko ainoa jonka mielestä tuo sairaala näyttää aivan leegopalikalta?

 

No tyttöhän sieltä tuli, mikä olikin äidin toiveissa. Pikkuinen ristittiin Avaksi ja hänellä on kaksi itsevalittua luonteenpiirrettä: Taiteellinen ja ulkoilmasim. Kun olemmat vanhemmat ovat kauniita(tai komeita) niin toki tyttärestäkin tulee ihana. Ainoa vaan, että nämä simsvauvat näyttävät minusta aika samanlaisilta... No mutta kuitenkin. Sam ei kyllä näytä kovin innostuneelta, eikö häntä huvitakkaan sitoutua äidiksi? No mutta voivoi, simsissä ei kai voi antaa adoptoitavaksikaan lasta, mutta ehkä Sam vain poseeraa? Niinhän hän aina tekee.

 

Ja taas tuollainen barbiposeeraus, mutta nyt ollaan sentään jo sisällä. Tervetuloa kotiin, Ava!

 

No eipä vauva paljoa muuttanut, lisää vastuuta vaan. Arkiaskareet jatkuvat samaan malliin. 

 

Samin mielestä pitäisi jo mennä naimisiin. Eikö hän ollut se bilehile? 

- No hoidetaan se joku päivä alta pois, David totesi tylsistyneenä. Häntä eivät häät innosta.

 

Sam päätti muuttua äitimäisemmäksi. Jaa-a. No kai tuo on jo askel siihen äitilookkiin, kun housutkin pitenivät? Kyllä sinä Sam vielä onnistut.

 

Sitten koitti Davidin aikuistuminen. No empä nyt tiedä, sama flirttailija hän on vieläkin. Eikä mies paljoa muuttunutkaan... Muutamia vuosia lisää, ei sen enempää. No eipä noilla syntymäpäivillä paljoa väliä olekkaan.

 

Ja tässä epämääräinen juhlakakun syönti. Huh-huh Sam, toivottavasti häistäsi ei tule tälläisiä. No, vieraat kuitenkin olivat tyytyväisiä.

 

No lopetetaanpa nyt tähän ja jätetään Sam sekä Daved selviämään vauvansa kanssa. Seuraavassa luvussa näemmekin sitten Avan taaperona, mitähän siitäkin tulee? Entä häistä? Miltä näyttää perheen tulevaisuus, hankkivatko he lisää lapsia? Se selviää seuraavassa luvussa. 

 

Kuvat: Hima

Kuvien muokkaus: Synonyymi

Tekstit: Hima