Kirkkaan aamun koittaessa ja muuttoautojen siintäessä horisonttiin Sunshower hillin asukkaat saavat toivottaa uuden Kalifornialaisen silmänilon Samantha Youngin kaupungin hitusen köyhempien ihmisten joukkoon. Itse nuori nainen oli tyytyvåinen.

- Ompa kaunis pieni talo!

Mutta sisällä häntä odotti ikävä yllätys.

 

Entiset omistajat olivat jättäneet pahoja meteorivaurioita jälkeensä ja vieneet paljon huonekaluja. Samin pettyneestä katseesta huomaa, että yllätys ei ollut mukavasta päästä. No, sitten hommiin vaan. Ei tässä ollut aikaa tuhlattavaksi.

Nätiksi väännettyjen kirousten ja puhinoiden jälkeen talo oli kuitenkin taas tyhjä siitä meteoripölystä. Tyytyväisenä itseensä Sam pyyhki kätensä liasta.

 

Iloksi naapuriston tervetuliaiskomitea saapuikin kylään vasta kun liat oli hoidettu pois, ja sisustusta oli hankittu edes hieman.

Flirttaileva Sam ei kuitenkaan huomannut Iqbalia kuitenkaan kovin viehettäväksi, joten hän päätti suunnistaa kuokkimaan läheisissä bileissä josta sai kuulla vierailtaan. Toivottavasti kukaan ei huomaisi.

 

Mutta kuokkiminen onnistuikin oikein loistavasti. Sam itse asiassa päätyi tutustumaan bileiden pitäjään Jack Bunchiin, joka oli oikein mukava mies.

- No ainakin joku osaa täällä tanssia!

totesi Jack kun Sam ja hän olivat intoutuneet pyörähtelemään mukavassa talossa tanssisille stereoiden musiikin mukaan. No, niin Sam osasi mutta Jack ei ollut mikään Elvis. Ja hän oli lisäksi varattu.. Siinä Sam piti rajaa.

 

Tutustuttiin siinä samassa myös Artie Pageen, mutta.. Hän ei ollut niinkään kiinnostava persoona, sillä selvästi julkisuus oli noussut hänelle päähän. Sam oli kenties hyvin myötäilevä persoona, mutta hän mieluummin puhui itsestään.

- Anteeksi, minun pitäisi lähteä.

Sam totesi tylsistyneenä.

 

Pitkähkön siivoustäytteisen päivän jälkeen Sam päätyi nukkumaan. Koko yönä hän ei oikein nähnyt unta, nukkui vain sikeästi kuin syöttöporsas talvella. Kokonainen päivä oli kulunut mutta vieläkään ei ollut ammattia. Huolestuttavaa, Sam-pieni..

 

Aamu valkeni taas kerran sikeiden ja tyydyttövien unien jälkeen, ja nälkäinen Sam kiiruhti heti jääkaapille. Hei, eikö noita meteorijälkiä siivottu jo? Siellä kulmassa yksi sellainen kuitenkin vaikuttaa olevan. Ja tuoko yöpuku... Voi Sam sam...

Ja neidin alkaessa syömään pikkarit hieman välähtivät. Voi tyttöä, kamalan huolimaton.. Paparazzit kaikkialla ympärillä kuvaamassa mutta ei osaa pitää huolta että käyttäisi sopivia vaatteita sopivalla hetkellä.

 

Meteori VAURiOT oli siistitty, mutta paikalla oli vielä meteoriittejä, joten Sam piti hetkoisen ajankulun keräämässä ja arvioimassa niitä. Jonkinmoisen rahasumman hän niistä sai, kun noin viisi kappaletta löytyi. Nyt ollaan jo puettu päälle. No, sinänään myös menty ulos.


 

Jonkin ajan päästä Sam päätyi baariin hengailemaan. Siis, täytettyään tarpeitaan kotonaan. Hän näytti hyvältä spotilta värillisissä valoissa, mutta miehiä oli taas kerran kamalan vähän paikalla. Ja ainut oli tuo papparaisen näköinen aikuinen.. 


 

Baariminnalla[Mikolla] ei ollut oikein hyvin mehudrinksujen kanssa.. Ei kovin taitava. Mutta lopultakin Sam sai herkullisen juomansa.. Vaikka lasia särkyi, juoma oli herkullinen.


 

Tavattiimpa siin sitten yksi isosti mokattu Wnb- motoristinörtti, Boyd. Hän oli surkeaa seuraa, ärsyttävä ja tyhmä, joten pikku keskustelun jälkeen Sam jätti blondin yksin esittämään.


 

 

Tultuaan kotiin Sam nukahti taas, ja näki unta kokkailusta.. Niin anteeksi, Sam ehti tänään käydä mukavassa Herkku kulma- ravintolassa hakemassa töitä. Niin sitä pitää, tyttö !

 


 

Aamulla herättiin aikaisin pitkään työpäivään, mutta sen päätyttyä Sam huomasi erään kuuluisuuden kulkevan ohitseen. David Gates oli kuuluisampi kuin maustetun marionetin olematon kallo! Innokkaasti nainen meni keskustelemaan kitaristille, ja siitähän tuli yllättävän hyvä keskustelu.


 

Molemmat olivat flirttailevia ja kauniita, joten mikäs siinä.. Vihdoinkin löytyi seuraa ! Vaikkakin joidenkin Samin kuulemien asioiden perusteella ei kovin sitoutuvaa. No, eipä se nuorta naista haitannut siinä ihastuskertomusten tiimoissa.


 

Mikä olisi kauniimpaa kun nuorten ensisuudelma? No Davidin käsi näyttää kylläkin omistavan jotain vastaväitteitä.. Tuollalailla pullistelee..


Nuori neiti ajatteli kyllä että nyt on aika mennä unten maille, joten hän matkusti kotiinsa pyörällään ja hyppäsi heti pilvilinnaansa. Hyvää yötä, Sam !

 

Ensinen luku oli hitusen tahallaan lyhyempi+TYLSEMPI kuin muut. Saimme tutustuttaa teidät nyt Samanthaan, ja lomassa hän sattui tutustumaan kiinnostavaan kitaristiin.. Miten heidän suhteensa käy?

 

 

Kuvat: Hima

 

Tekstit: Synonyymi